Varumärken Det finns 10 varumärken

per sida
Visar 1 - 9 av 10 artiklar
 • CASIO

  Casio har klockor i flera prisklasser och med med många olika funktioner. Allt från pulsklockor som tål tuffa tag till eleganta modeklockor. Casio grundades 1946 och redan från början tillverkades elektronik. Casio var en av de första att börja tillverka kvartsur och klockor med inbyggda GPS funktioner. Klockor från Casio är klockor med en näst intill perfekt balans mellan funktion och form.

 • EMPORIO ARMANI

  I årtionden har Giorgio Armani inte bara satt trenden, utan även varit en av de mest framstående av Europas designers. Det gäller såväl kläder som accessoarer, däribland Emporio Armani klockor.

 • GUESS

  Guess klockor lanserade sin kollektion 1983 med en rad olika klockmodeller för både män och kvinnor. Den ständigt föränderliga Guess klockor tilltalar unga, mode-drivna konsumenter runt om i världen.

  Guess klockors uppmärksamhet för nya idéer och banbrytande design håller varumärket spännande och relevant för dagens trender. Guess klockor erbjuder ett brett spektrum av stilar för både män och kvinnor. Klockorna för kvinnor har stilar som sträcker sig från trendiga-casual till sofistikerade-chic. Herrklockorna omfattar det bästa av konstruktion, material och teknik.

 • HEAD

  HEAD är mest kända för sin tillverkning av alpina skidor och pjäxor samt tennisracketar.

  HEAD klockor finns med olika karakteristiska drag:

  Dels den mer tekniska kollektionen med digitala klockor med ett flertal sportfunktioner, t e x kronometer, stegräknare mm.

  Dels "livsstilskollektionen", med klockor i rostfritt stål med kronograf-funktion, för avslappnad vardag och fritid.

 • HUGO BOSS

  Under 2004 inleddes ett samarbete mellan ett av världens största modehus, Hugo Boss och den schweiziske klockproducenten Movado Group. Resultatet blev Hugo Boss Watches, ett partnerskap som utvecklades naturligt. Passion, kreativitet och kvalitet är viktiga värdeord som Hugo Boss delar med Movado Group. Bådas respekt för form och inneboende elegans lever och förmedlas genom precis utformning av dess klockor.

 • MICHAEL KORS

  Michael Kors är USA:s ledande modedesigner för lyxaccessoarer och kläder. Företagets grund kommer från produktionen av förfinade och sofistikerade amerikanska kläder med en touch av jet-set. Aspen, Palm Beach eller Capri, dess ambition är att delge sin vision av en lyxig livsstil till kvinnor och män runt om i världen.

  Deras produkter symboliserar högsta kvalitet, från kläder, accessoarer och smycken. Företaget värnar om den högsta standarden inom kreativitet, kvalitet, teknologi och mänskliga resurser.

 • NAUTICA

  Nautica, som grundades 1983, är ett amerikanskt havsinspirerat livsstilsmärke, med kläder och accessoarer för män, kvinnor och barn, samt en komplett kollektion för hemmet.

  Nauticaprodukter är klassiker, rika i utförande och färg och med en autentisk stil, som alltid hyllar och respekterar havet.

  Under de senaste trettio åren har Nautica blivit en av de viktigaste och mest igenkända amerikanska märkena i världen, och finns idag i 75 länder över hela världen.

 • SEIKO

  Uppe i de vackra bergen i norra Japan sitter några av världens främsta urtillverkare, specialiserade och prisbelönta för sin klocktillverkning. Uppbackad av den avancerade teknologin arbetar man omsorgsfullt med klockornas design, kravet är att Seikos klockor ska vara eleganta och fina men tåla ett aktivt liv. 

  Seiko grundades redan 1881 av Kintaro Hattori och Seiko är än idag i familjen Hattoris ägo. Seiko har under årens lopp varit ledande med nya tekniska lösningar av klockor och armbandsur. Seiko var till exempel först i världen med att ta fram ett kvartzurverk.

 • SWISS MILITARY HANOWA

  Swiss Military Hanowa är robusta, sportiga och eleganta kvalitetsklockor med tidlös design. De tillverkas i Schweiz, vilket syns på det schweiziska korset på urtavlan, och är godkända av den schweiziska konfederationen.

  Märket grundades 1963 av Hans Noll, och kallades då Hanowa (HAns NOll WAtches). 1990 bytte de till det nuvarande namnet Swiss Military Hanowa. Märket säljs idag över hela världen.

Visar 1 - 9 av 10 artiklar